Jaarverslagen

JAARVERSLAG 2019

2019 kan als een overgangsjaar beschouwd worden waarin de nieuwe provinciale beleidsploeg de POM-werking heeft geanalyseerd en waar nodig bijgestuurd. Vandaar dat dit Jaarverslag een eerder beknopte weergave is van de uitgevoerde acties en projecten in 2019. Bovendien werd in 2019 een strategie uitgestippeld om te komen tot een nieuw actieplan voor de versterking en versnelling van de Limburgse economie, SALKturbo. Lees hier het Jaarverslag 2019 van POM Limburg.


JAARVERSLAG 2018

Na de succesvolle transformatie van de Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij Limburg in 2017, stond 2018 in het teken van ‘versnellen’. In lijn met onze baseline ‘Limburg economisch versnellen’, is POM Limburg in 2018 zelf een versnelling hoger geschakeld. Het team werd versterkt, de nieuwe thuisbasis op de Corda Campus werd vertrouwd terrein en de platform- en projectwerking werd fors uitgebreid door een actiever programma en aangevuld met een aantal nieuwe sectoren. Maar ook de bestaande en gekende werking werd opgetild naar het digitale tijdperk en verruimd in aanbod. Bovendien werd in elke Limburgse streek werk gemaakt van hefboomprojecten die van strategisch belang zijn voor de verdere sociaaleconomische ontwikkeling van de regio en bij uitbreiding ook van Limburg. Een mooi overzicht van al deze acties en projecten vindt u in het Jaarverslag 2018.


JAARVERSLAG 2017

images/cover-jaarverslag-2017-pom-limburg.jpgRode draad doorheen het jaarverslag van 2017 is zoals de titel het aangeeft de metamorfose. Om beter op de noden van de snel-evoluerende economische landschap te kunnen inspelen, werd samen met de stakeholders en de medewerkers olv Noël Slangen ingezet op een volledig vernieuwde werking van POM Limburg. In het najaar van 2017 werd dit plan voorgesteld. Lees hier de acties en uitgangspunten die centraal staan bij deze metamorfose in het jaarverslag 2017


JAARVERSLAG 2016
images/cover-jv-pom-2016.jpg De Vlaamse regering hertekende het diversiteitsbeleid en de economische streekontwikkeling waardoor in 2016 een einde kwam aan de tot dan gekende activiteiten van het ERSV Limburg. Tegelijkertijd ontstonden er voor POM Limburg echter ook nieuwe kansen en uitdagingen voor de versterking van het Limburgs economisch weefsel. Een bondig overzicht van de gerealiseerde acties en projecten van POM Limburg in 2016, kan u nalezen in dit Jaarverslag 2016.


  Sta cookies toe van de categorie "Basisinteracties en functionaliteiten" om onze locatie op Google Maps te kunnen zien.