Jaarverslagen

JAARVERSLAG 2018

Na de succesvolle transformatie van de Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij Limburg in 2017, stond 2018 in het teken van ‘versnellen’. In lijn met onze baseline ‘Limburg economisch versnellen’, is POM Limburg in 2018 zelf een versnelling hoger geschakeld. Het team werd versterkt, de nieuwe thuisbasis op de Corda Campus werd vertrouwd terrein en de platform- en projectwerking werd fors uitgebreid door een actiever programma en aangevuld met een aantal nieuwe sectoren. Maar ook de bestaande en gekende werking werd opgetild naar het digitale tijdperk en verruimd in aanbod. Bovendien werd in elke Limburgse streek werk gemaakt van hefboomprojecten die van strategisch belang zijn voor de verdere sociaaleconomische ontwikkeling van de regio en bij uitbreiding ook van Limburg. Een mooi overzicht van al deze acties en projecten vindt u in het Jaarverslag 2018.


JAARVERSLAG 2017

images/cover-jaarverslag-2017-pom-limburg.jpg

Rode draad doorheen het jaarverslag van 2017 is zoals de titel het aangeeft de metamorfose. Om beter op de noden van de snel-evoluerende economische landschap te kunnen inspelen, werd samen met de stakeholders en de medewerkers olv Noël Slangen ingezet op een volledig vernieuwde werking van POM Limburg. In het najaar van 2017 werd dit plan voorgesteld. Lees hier de acties en uitgangspunten die centraal staan bij deze metamorfose in het jaarverslag 2017

JAARVERSLAG 2016
images/cover-jv-pom-2016.jpg De Vlaamse regering hertekende het diversiteitsbeleid en de economische streekontwikkeling waardoor in 2016 een einde kwam aan de tot dan gekende activiteiten van het ERSV Limburg. Tegelijkertijd ontstonden er voor POM Limburg echter ook nieuwe kansen en uitdagingen voor de versterking van het Limburgs economisch weefsel. Een bondig overzicht van de gerealiseerde acties en projecten van POM Limburg in 2016, kan u nalezen in dit Jaarverslag.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief