Terug naar overzicht Wouter Uten (UgenTec) is Limburgse Jonge Ondernemer van het Jaar 

Ondernemen is in opmars in Limburg. Dat bewijst niet alleen het recordaantal startende ondernemers in onze provincie, dat in 2020 5% hoger lag dan het jaar ervoor. Maar ook de vier sterke kandidaten voor de JCI Award voor Limburgse Jonge Ondernemer van het jaar, die gisterenavond uitgereikt werd door onze voorzitter Tom Vandeput, staven die stelling. Beloftevol talent Wouter Uten ging met de winnende award aan de haal. De gedreven ondernemer en voorzitter van Jong VKW Limburg is oprichter van het biotechbedrijf UgenTec, gelegen op Corda Campus. Het softwarebedrijf is één van de grote spelers uit de digicare, één van de speerpuntsectoren van de Limburgse economie. UgenTec is gespecialiseerd in het digitaliseren en automatiseren van laboratoria en diagnostische bedrijven.

JCI Limburg, het wereldwijde netwerk van jonge ondernemende mensen, was toe aan de 24ste uitreiking van de Limburgse Jonge Ondernemer van het Jaar. Wouter Uten haalde het van de drie andere genomineerden: Amaury Verelst van vastgoedbedrijf A. Verelst Development, Charline Leroi van autoruitbedrijf Autoglass Clinic en Ismaël Ben-Al-Lal van energiebedrijven Futech en Ilumen.

Lees meer

  • 25-03-2021
  • Thema's

    • Sectoren
  • Deel dit artikel via


  Sta cookies toe van de categorie "Basisinteracties en functionaliteiten" om onze locatie op Google Maps te kunnen zien.

Contactinformatie

Corda Campus, gebouw 6B
Kempische Steenweg 303/bus 101
B-3500 Hasselt
T +32 (0)11 300 100

info@pomlimburg.be
Routebeschrijving
Disclaimer
Privacy

Contactformulier

Sta cookies toe van de categorie "Basisinteracties en functionaliteiten" om dit formlier te kunnen versturen.
POM Limburg is de overkoepelende benaming voor de geïntegreerde werking, projecten en activiteiten van de instellingen POM Limburg, vzw ERSV Limburg en hiermee verbonden instellingen. POM Limburg voert het sociaaleconomisch beleid van de provincie Limburg uit.