Terug naar overzicht CrossRoads2 Sustainable Energy lanceert vierde call

Vanaf woensdag 16 juni kunnen bedrijven opnieuw innovatieprojecten indienen bij CrossRoads2 Sustainable Energy. Dat Interreg-project legt de focus op duurzame energie, en biedt subsidies aan Vlaamse kmo's die in samenwerking met Zuid-Nederlandse bedrijven de CO²-uitstoot in de grensregio willen aanpakken. Het gaat om een last call, die openstaat tot en met woensdag 30 juni.

Tussen 16 juni (9 uur) en 30 juni (17 uur) kunnen innovatieve bedrijven voor de vierde keer een subsidie aanvragen bij CrossRoads2 Sustainable Energy, een project van Interreg Vlaanderen-Nederland. Het subsidiepercentage bedraagt 50%, met een maximum van 150.000 euro per innovatieproject. In de eerste en tweede call kregen 19 bedrijven subsidie, goed voor negen projecten in totaal. De resultaten van de derde oproep worden midden juni verwacht.

Wie kan een subsidieaanvraag indienen?
Elk bedrijf met innovatieve projectideeën, gericht op koolstofarme technologieën. Een belangrijke voorwaarde is dat het om een samenwerking over de landsgrens heen gaat: minimaal één Vlaamse kmo en één Zuid-Nederlandse mkb-onderneming. En dit binnen de volgende sectoren: hightech, chemie, materialen, agrofood, cleantech, biobased economie, circulaire economie, logistiek en maintenance.

Ben je geïnteresseerd?
Alle informatie over het project vind je op de website van CrossRoads2 Sustainable Energy.

 • 07-06-2021
 • Thema's

  • Deel dit artikel via


    Sta cookies toe van de categorie "Basisinteracties en functionaliteiten" om onze locatie op Google Maps te kunnen zien.

  Contactinformatie

  Corda Campus, gebouw 6B
  Kempische Steenweg 303/bus 101
  B-3500 Hasselt
  T +32 (0)11 300 100

  info@pomlimburg.be
  Routebeschrijving
  Disclaimer
  Privacy

  Contactformulier

  Sta cookies toe van de categorie "Basisinteracties en functionaliteiten" om dit formlier te kunnen versturen.
  POM Limburg is de overkoepelende benaming voor de geïntegreerde werking, projecten en activiteiten van de instellingen POM Limburg, vzw ERSV Limburg en hiermee verbonden instellingen. POM Limburg voert het sociaaleconomisch beleid van de provincie Limburg uit.