Terug naar overzicht Schrijf uw school in voor de zorgberoepenrally

Secundaire scholen kunnen zich vanaf nu inschrijven voor de Limburgse Zorgberoepenrally die plaatsvindt in het voorjaar van 2021. Leerlingen van de 3e graad (ASO, TSO en BSO) krijgen de kans om tijdens een halve dag in een echte zorginstelling kennis te maken met diverse medische en andere zorgberoepen. De locaties zijn verdeeld over Maaseik, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder en Pelt.

Tijdens doe-activiteiten ondervinden de leerlingen aan den lijve welke competenties en talenten nodig zijn in de sector. Scholen kunnen kiezen welke beroepen en locaties ze willen bezoeken. Naargelang het gekozen traject ontvangt de school omkaderend lesmateriaal om de leerlingen goed voor te bereiden en te werken rond talenten.

De schoolverlatersstudie van VDAB toonde recent nog aan dat een opleiding in de zorg de grootste kans biedt op werkzekerheid. Laat uw leerlingen kennismaken met de diverse en uitdagende zorgsector en schrijf uw school snel in via het aanmeldingsformulier op www.beroepenhuis.be/inschrijving-beroepenrally-limburg. De plaatsen zijn beperkt. Deelname is gratis, de school moet enkel voorzien in het vervoer naar de locatie van de rally.Ten laatste eind september wordt uw deelname bevestigd met vermelding van het traject en de locatie. U ontvangt dan ook de verdere praktische informatie en de lesvoorbereiding om uw leerlingen voor te bereiden op hun deelname.

De zorgberoepenrally is een organisatie van Het Beroepenhuis, Health Campus Limburg, POM Limburg en een groot aantal Limburgse partners uit de zorg- en welzijnssector.

 • 10-06-2020
 • Thema's

  • Deel dit artikel via


    Sta cookies toe van de categorie "Basisinteracties en functionaliteiten" om onze locatie op Google Maps te kunnen zien.

  Contactinformatie

  Corda Campus, gebouw 6B
  Kempische Steenweg 303/bus 101
  B-3500 Hasselt
  T +32 (0)11 300 100

  info@pomlimburg.be
  Routebeschrijving
  Disclaimer
  Privacy

  Contactformulier

  Sta cookies toe van de categorie "Basisinteracties en functionaliteiten" om dit formlier te kunnen versturen.
  POM Limburg is de overkoepelende benaming voor de geïntegreerde werking, projecten en activiteiten van de instellingen POM Limburg, vzw ERSV Limburg en hiermee verbonden instellingen. POM Limburg voert het sociaaleconomisch beleid van de provincie Limburg uit.