Terug naar overzicht POM Limburg versnelt met 6 nieuwe vacatures voor speerpuntmanagers (3) en projectmanagers (3)

Een onderdeel van de vernieuwde werking die vorig jaar werd ingezet bij POM Limburg, is het uitbreiden van de platform- en projectwerking tot 8 speerpuntsectoren die voor Limburg het verschil maken. Om dit te versnellen en te versterken zoekt POM Limburg 6 nieuwe collega’s. We zijn concreet op zoek naar 3 nieuwe speerpuntmanagers en 3 nieuwe projectmanagers om het huidige team te versterken.

Algemeen Directeur Frank Zwerts: “Ben je op zoek naar een job waarin je impact kan hebben op de economische ontwikkeling van Limburg? Kom dan snel ons dynamisch team versterken. Werken bij de POM is uitdagend, zonder een goede work/life balance uit het oog te verliezen. Je komt terecht in de hotspot van Limburg, want onze kantoren liggen op de Corda Campus”

Via onderstaande links kan je de functiebeschrijving downloaden:

Solliciteren kan tot uiterlijk 24 januari 2018 door je CV en motivatiebrief te sturen naar HRM@pomlimburg.be, met duidelijke vermelding van de functie waarvoor je solliciteert en de speerpuntsector waar je affiniteit mee hebt.

 • 11-01-2018
 • Thema's

  • Deel dit artikel via

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  Contactinformatie

  Corda Campus, gebouw 6B
  Kempische Steenweg 303/bus 101
  B-3500 Hasselt
  T +32 (0)11 300 100

  info@pomlimburg.be
  Routebeschrijving
  Disclaimer
  Privacy

  Contactformulier

  POM Limburg is de overkoepelende benaming voor de geïntegreerde werking, projecten en activiteiten van de instellingen POM Limburg, vzw ERSV Limburg, vzw LER en hiermee verbonden instellingen. POM Limburg voert het sociaaleconomisch beleid van de provincie Limburg uit.