Terug naar overzicht POM Limburg verhuist naar Corda Campus

Ideale uitvalbasis om ‘business communities’ uit te bouwen

De Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij POM Limburg verhuist einde van dit jaar van haar huidige locatie aan de Kunstlaan in Hasselt naar de bruisende Corda Campus. Dat heeft het Directiecomité zopas beslist. POM-voorzitter en gedeputeerde voor Economie Erik Gerits: “De vernieuwde werking van POM Limburg legt sterk de nadruk op samenwerking, zowel binnen platformen als projecten. Op Corda Campus zitten we dichter bij partners als LRM, Vlaio, het Innovatiecentrum en anderen voor meer synergie en kruisbestuiving. Corda Campus is daarom de perfecte locatie om die nieuwe werking tot uitvoering te brengen.”

POM Limburg zal haar intrek nemen in de in opbouw zijnde Corda-B, die tegen november van dit jaar voltooid zal zijn. Ook Locate in Limburg, dat in de toekomst geïntegreerd zal worden in de werking van POM Limburg, verhuist mee. Het gebouw krijgt een industriële look met modulaire kantoorruimtes, afgewisseld met open-werkvloer eilandformules. Gedeputeerde Erik Gerits: “De kantoorzone wordt het toonbeeld van de werkplek van de toekomst. De innovatieve en open kantoorruimtes nodigen uit tot samenwerking. POM Limburg zal samen met Locate in Limburg 1150 vierkante meter ter beschikking hebben, waardoor er ook nog ruimte is voor andere economische organisaties om aan te sluiten.”

“We zijn trots dat we POM Limburg mogen verwelkomen op Corda Campus. Met kantoren in de gloednieuwe Corda-B komen Locate in Limburg en POM Limburg in een zeer dynamische omgeving terecht. We zijn ervan overtuigd dat dit niet alleen voor hen, maar ook voor onze Cordabewoners een enorme meerwaarde kan betekenen’, zegt Raf Degens, Algemeen Directeur Corda Campus.
 • 14-09-2017
 • Thema's

  • Deel dit artikel via


    Sta cookies toe van de categorie "Basisinteracties en functionaliteiten" om onze locatie op Google Maps te kunnen zien.

  Contactinformatie

  Corda Campus, gebouw 6B
  Kempische Steenweg 303/bus 101
  B-3500 Hasselt
  T +32 (0)11 300 100

  info@pomlimburg.be
  Routebeschrijving
  Disclaimer
  Privacy

  Contactformulier

  Sta cookies toe van de categorie "Basisinteracties en functionaliteiten" om dit formlier te kunnen versturen.
  POM Limburg is de overkoepelende benaming voor de geïntegreerde werking, projecten en activiteiten van de instellingen POM Limburg, vzw ERSV Limburg en hiermee verbonden instellingen. POM Limburg voert het sociaaleconomisch beleid van de provincie Limburg uit.