Terug naar overzicht POM Limburg lanceert nieuw magazine ‘POMblad’

POM Limburg lanceert een gloednieuw magazine, POMblad. Het halfjaarlijks blad brengt allerhande inspirerende verhalen uit economisch Limburg. POMblad is onderdeel van de hogere versnelling die voorzitter Tom Vandeput met POM Limburg schakelt. “Ons werkveld is zeer omvangrijk, net als het aantal projecten waar we in betrokken zijn. Met het magazine willen we niet alleen inspireren, maar ook laten weten waar POM dagelijks aan werkt.”

Verhalen, cijfers, interviews, dossiers: allemaal terug te vinden in het nieuwe POMblad. Kwaliteitsvolle artikels voor en over het Limburgse economische veld. Gedeputeerde voor Economie en POM-voorzitter Tom Vandeput: “Het resultaat is een inhoudelijk sterk magazine, met een hoge ‘bijhoudwaarde’. We brengen inspirerende verhalen uit economisch Limburg, maar ook interessant cijfermateriaal en meer toelichting bij onze eigen werking. Zo belichten we in deze editie enkele bedrijven die tijdens de coronacrisis niet bij de pakken bleven zitten, maar brengen we ook een uitgebreid dossier over onze recente studie rond de sociaaleconomische verbanden tussen gemeenten.”

Bedrijven en andere stakeholders
Het magazine wordt twee keer per jaar uitgegeven. De eerste editie wordt onder andere verspreid via werkgevers- en werknemersorganisaties, maar POMblad richt zich niet alleen tot bedrijven. Tom Vandeput: “POM Limburg is geen organisatie louter voor werkgevers, maar werkt ook met werknemers, lokale besturen, kennisinstellingen, academici en het middenveld. We vinden het dan ook belangrijk dat die verschillende stakeholders weten waar we mee bezig zijn. Het nieuwe magazine is hiervoor een belangrijke tool.”

In de toekomst het POMblad ontvangen?

 • 26-05-2021
 • Thema's

  • Deel dit artikel via


    Sta cookies toe van de categorie "Basisinteracties en functionaliteiten" om onze locatie op Google Maps te kunnen zien.

  Contactinformatie

  Corda Campus, gebouw 6B
  Kempische Steenweg 303/bus 101
  B-3500 Hasselt
  T +32 (0)11 300 100

  info@pomlimburg.be
  Routebeschrijving
  Disclaimer
  Privacy

  Contactformulier

  Sta cookies toe van de categorie "Basisinteracties en functionaliteiten" om dit formlier te kunnen versturen.
  POM Limburg is de overkoepelende benaming voor de geïntegreerde werking, projecten en activiteiten van de instellingen POM Limburg, vzw ERSV Limburg en hiermee verbonden instellingen. POM Limburg voert het sociaaleconomisch beleid van de provincie Limburg uit.