Terug naar overzicht Op zoek naar vrachtwagenchauffeurs?

Via het project Fast Track CE kunnen potentiële vrachtwagenchauffeurs versneld en kostenloos hun rijbewijs halen. Hierdoor zullen de talrijke vacatures sneller ingevuld raken. Ben je op zoek naar vrachtwagenchauffeurs? Meld ze in kader van dit project.

Kandidaat vrachtenwagenchauffeurs aantrekken
Doel van het opleidingsproject Fast Track CE is het beroep aantrekkelijker maken door de kostprijs voor het behalen van het rijbewijs tot nul euro te herleiden. De normale kostprijs voor een rijbewijs van vrachtwagenchauffeur bij particuliere rijscholen loopt al vlug op tot 4.000 à 5.000 euro. Er is een grote nood aan chauffeurs waardoor de talrijke vacatures niet meer ingevuld raken. Fast Track CE speelt hierin op in en zal per kwartaal 15 tot 20 kandidaten opleiden tot vrachtwagenchauffeur.

Doelgroep?
Werkzoekenden, uitzendkrachten maar ook werkenden die willen switchen naar een job als vrachtwagenchauffeur komen in aanmerking voor Fast Track CE. Kandidaten moeten in het bezit zijn van een rijbewijs B en moeten de intentie hebben om als vrachtwagenchauffeur aan de slag te gaan in de transportsector. Deelnemers aan het traject worden daarom vooraf door de VDAB en Atrium Opleidingen gescreend.

Steun van provincie Limburg
Fast Track CE is een initiatief van Scholing vzw in samenwerking met de Provincie Limburg, VDAB en de transportsector. POM Limburg zit in de stuurgroep van dit project. Atrium Opleidingen is aangesteld als projectleider.

In het kader van het provinciale subsidiereglement voor intergemeentelijke en regionale arbeidsmarktprojecten, krijgt het project 120.000 euro steun. Via deze steun wilt de provincie Limburg een oplossing bieden voor de personeelsbehoeften van de Limburgse bedrijven en om Limburgers aan een duurzame job te helpen. Het project loopt nog tot oktober 2019.

Bent u ook op zoek naar vrachtwagenchauffeurs?
Cursisten die slagen voor de opleiding vinden gegarandeerd een job. Meld jouw vacatures in kader van dit project aan onderstaande contactpersonen:
Chantal Zeelmaekers, VVL Febetra en vzw Scholing: 013/52 22 10
Atrium Opleidingen: 011/36 00 66
Meer info: https://www.scholingvzw.be/opleidingsaanbod/fast-track-ce

  • 28-02-2018
  • Thema's

    • Sectoren
  • Deel dit artikel via


  Sta cookies toe van de categorie "Basisinteracties en functionaliteiten" om onze locatie op Google Maps te kunnen zien.

Contactinformatie

Corda Campus, gebouw 6B
Kempische Steenweg 303/bus 101
B-3500 Hasselt
T +32 (0)11 300 100

info@pomlimburg.be
Routebeschrijving
Disclaimer
Privacy

Contactformulier

Sta cookies toe van de categorie "Basisinteracties en functionaliteiten" om dit formlier te kunnen versturen.
POM Limburg is de overkoepelende benaming voor de geïntegreerde werking, projecten en activiteiten van de instellingen POM Limburg, vzw ERSV Limburg en hiermee verbonden instellingen. POM Limburg voert het sociaaleconomisch beleid van de provincie Limburg uit.