Terug naar overzicht Nieuwe film promoot Limburg als logistieke topregio

Dat Limburg een logistieke topregio is, is al langer bekend. Locate in Limburg, de Limburgse acquisitie cel, wil nu ook buitenlandse bedrijven hiervan overtuigen. Locate in Limburg ontwikkelde een gloednieuwe promofilm die de logistieke troeven illustreert aan de hand van getuigenissen, spectaculaire drone-beelden en interviews van logistieke professionals. Ook het Logistiek Platform Limburg komt aan bod als centrale actor die het Limburgse ecosysteem logistiek ondersteunt.

Ben je zelf ook overtuigd van onze logistieke troeven? Deel dit filmpje met al jouw contacten en zet zo Limburg mee op de kaart als Logistieke topregio.


Wil je graag op de hoogte blijven over de logistieke acties en nieuws van het Logistiek Platform Limburg? Na inschrijvingen ontvang je uitnodigingen voor activiteiten zoals opleidingen, workshops, debatten, lezingen, .. en relevant Logistiek nieuws.


 • 29-01-2019
 • Thema's

  • Deel dit artikel via

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  Contactinformatie

  Corda Campus, gebouw 6B
  Kempische Steenweg 303/bus 101
  B-3500 Hasselt
  T +32 (0)11 300 100

  info@pomlimburg.be
  Routebeschrijving
  Disclaimer
  Privacy

  Contactformulier

  POM Limburg is de overkoepelende benaming voor de geïntegreerde werking, projecten en activiteiten van de instellingen POM Limburg, vzw ERSV Limburg, vzw LER en hiermee verbonden instellingen. POM Limburg voert het sociaaleconomisch beleid van de provincie Limburg uit.