Terug naar overzicht Definitief SALKturbo-plan klaar op 7 december a.s.

De tweede Corona-golf heeft het goedkeuringsproces voor SALKturbo wat in de war gestuurd, maar inmiddels is het duidelijk dat het definitieve plan verwacht mag worden op 7 december a.s. In de komende weken passeert het Limburgs economisch actieplan eerst nog op de (digitale) tafels van de Limburgse taskforce op 4 december, waarna hun opmerkingen tegen 7 december verwerkt worden.

Gedeputeerde voor Economie en voorzitter POM Limburg Tom Vandeput: “We zijn genoodzaakt om te kiezen voor een digitaal overleg met de taskforce, maar we zullen er alles aan doen om het debat ten gronde te voeren. Dat verdienen de 600 Limburgers die bijgedragen hebben aan de inhoud van dit plan. Begin december gaat ook de website online waarop bedrijven en organisaties kunnen aangeven rond welke projecten ze actief betrokken willen zijn. Vanaf begin volgend jaar bundelen we vervolgens de krachten voor het economisch herstel van onze provincie.”

 • 10-11-2020
 • Thema's

  • Deel dit artikel via


    Sta cookies toe van de categorie "Basisinteracties en functionaliteiten" om onze locatie op Google Maps te kunnen zien.

  Contactinformatie

  Corda Campus, gebouw 6B
  Kempische Steenweg 303/bus 101
  B-3500 Hasselt
  T +32 (0)11 300 100

  info@pomlimburg.be
  Routebeschrijving
  Disclaimer
  Privacy

  Contactformulier

  Sta cookies toe van de categorie "Basisinteracties en functionaliteiten" om dit formlier te kunnen versturen.
  POM Limburg is de overkoepelende benaming voor de geïntegreerde werking, projecten en activiteiten van de instellingen POM Limburg, vzw ERSV Limburg en hiermee verbonden instellingen. POM Limburg voert het sociaaleconomisch beleid van de provincie Limburg uit.