Terug naar overzicht 12 digitale technologieën die de wereld veranderen

Van blockchain over robotisering en slimme drones tot augmented reality: welke technologieën zullen ons leven en onze economie de komende jaren ingrijpend veranderen? En wie zijn de Limburgse bedrijven die zich vandaag al tot ambassadeurs van deze nieuwe industriële revolutie ontpoppen? In 12 verhalen schetst dit boek van POM Limburg en Lannoo Campus hoe evenveel technologieën de weg naar de toekomst zijn. Toegankelijke verhalen die illustreren waar elke technologie voor staat en hoe ze vandaag al concreet toegepast wordt in het bedrijfsleven.

Wie de technologische vooruitgang van de afgelopen jaren al een rollercoaster vond, zet zich best schrap. Door toedoen van de coronapandemie schakelt de digitale maatschappij immers nog enkele versnellingen hoger. De afgelopen decennia heeft de digitale revolutie het economische landschap ingrijpend veranderd. Het consumentengedrag en de werking van bedrijven hebben een ware transformatie ondergaan. Digitale innovatie zal, samen met een duurzaam gedachtegoed, de hoofdrol spelen in de economie van morgen.

POM Limburg wil een voortrekkersrol spelen in de verdere digitalisering van het Limburgse en Vlaamse kmo-landschap. Daarom zijn we enkele maanden geleden gestart met de opmaak van dit boek. 12 innovatieve digitale technologieën worden uitgebreid in de schijnwerpers geplaatst. Niet via een theoretisch betoog, maar op basis van een journalistiek verhaal dat opgehangen wordt aan Limburgse bedrijven die een voortrekkersrol spelen. Zij ontpoppen zich vandaag al tot ambassadeurs van de nieuwe industriële revolutie. Daarnaast leggen ze vanuit hun eigen business, strategie en aanpak op het terrein haarfijn uit hoe ook uw bedrijf mee op die digitale trein kan springen, om zo onze economie mee klaar te stomen voor een nieuw tijdperk.

Verhalen uit het boek:

Bestel je exemplaar van het boek

 • 21-06-2021
 • Thema's

  • Deel dit artikel via


    Sta cookies toe van de categorie "Basisinteracties en functionaliteiten" om onze locatie op Google Maps te kunnen zien.

  Contactinformatie

  Corda Campus, gebouw 6B
  Kempische Steenweg 303/bus 101
  B-3500 Hasselt
  T +32 (0)11 300 100

  info@pomlimburg.be
  Routebeschrijving
  Disclaimer
  Privacy

  Contactformulier

  Sta cookies toe van de categorie "Basisinteracties en functionaliteiten" om dit formlier te kunnen versturen.
  POM Limburg is de overkoepelende benaming voor de geïntegreerde werking, projecten en activiteiten van de instellingen POM Limburg, vzw ERSV Limburg en hiermee verbonden instellingen. POM Limburg voert het sociaaleconomisch beleid van de provincie Limburg uit.