Terug naar overzicht WEBINAR: I2PCC, uw cleantech-brug naar beloftevolle regio's in China

Als cleantechbedrijf je horizon en activiteiten verruimen naar China? Alles is mogelijk. Onze Vlaamse cleantechsector blinkt uit in know-how en onze beloftevolle bedrijven zijn gegeerd om ook in China mee te werken aan een duurzame toekomst.

Te complex? Toch niet. De Vlaamse provincies maken samen met Cleantech Flanders en FIT immers stevig werk van een nauwe samenwerking met de Chinese regio’s Chengdu, Chongqing, Guangdong, Hebei en Shaanxi.

Binnen het project I²PCC stellen we dit netwerk open voor jouw bedrijf: we zorgen voor unieke contacten in zeer beloftevolle Chinese regio’s en nichemarkten.

Webinar op 30 september

Wat initieel als fysiek event was gepland, wijzigen we naar een digitaal event door de actuele coronacijfers en –maatregelen. Zo houden we het voor ieder van ons veilig. Maar we beloven je een interessant webinar op 30 september van 14 tot 16 uur. Ontdek wat I²PCC kan betekenen voor je bedrijf. Leer uit onze inspirerende ervaringen en die van collega-bedrijven en ontdek het nieuwe aanbod voor ondersteuning van de internationalisatie richting China.

Programma

 • Intro door Ludwig Caluwé, gedeputeerde voor Economie en Internationale Samenwerking, provincie Antwerpen
 • Resultaten sectoranalyse als basis voor vernieuwde dienstverlening, door Michiel Dewagtere, Prospex (Prospex onderzocht bij startende en groeiende cleantechbedrijven wat hun noden zijn. I²PCC stemt haar dienstverlening hierop af. Michiel Dewagtere van Prospex de resultaten van het onderzoek.)
 • Ondernemen in China: van wild idee naar succesvolle praktijk – veelvoorkomende uitdagingen en hun oplossingen, door I²PCC In welke fases van het internationaliseringsproces neem je welke hindernissen, en hoe neem je die? I²PCC geeft tips, voorbeelden en tricks vanuit de praktijk.
 • Expertenpanel: Zaken doen in of met China, met: Michèle Surinx (Flanders Investment & Trade), Frans Snijkers (Cleantech Flanders), Koen De Ridder (Unizo), Steven Couwels (Real To Desk)
 • Tot slot is er ruimte voor een interactief vragenrondje en online networking.

Door de coronamaatregelen en in het kader van de veiligheid van iedereen, organiseren we dit event online. Schrijf je in via deze link. Kort voor het webinar ontvang je een toegangslink met meer info.

Kun je er niet bij zijn, maar heb je wel interesse, stuur ons ook dan een mailtje. We bezorgen je meteen de info die je nodig hebt en je ontvangt nadien ook de link naar de opname van het webinar.

Meer info over het project op de website.

I²PCC is een gezamenlijk project van de provincies Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant, met de steun van Cleantech Flanders en Flanders Investment & Trade. Het project ontvangt financiële steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO).

 • Event datum


  Van: 30-09-2020 14u00

  Tot: 30-09-2020 16u00
 • Thema's

  • Deel dit artikel via


    Sta cookies toe van de categorie "Basisinteracties en functionaliteiten" om onze locatie op Google Maps te kunnen zien.