Terug naar overzicht Summer drink met scrumptious canapés & finger foods

By invitation only

Als lid van een van onze platformen bent u een onmisbare schakel in het economisch versnellen van Limburg. Wij willen u dan ook graag bedanken voor uw gewaardeerde bijdrage, en nodigen u daarom uit om samen met ons de werking van het afgelopen jaar gepast af te sluiten tijdens een exclusieve cross-sectorale summer drink met canapés.

Binnen haar nieuwe werking organiseert POM Limburg een groeiend aantal overlegplatformen voor de Limburgse deelregio's (ERSV/Lires) en economische sectoren die belangrijk zijn voor Limburg. Dit zijn met name de logistiek, maak, energie, creatieve economie, ICT, Zorg, cleantech en bouw. Binnen deze platformen brengt POM Limburg bedrijven, overheid en kennisinstellingen samen in een triple helix-model, met de ambitie deze sectoren binnen Limburg duurzaam vooruit te helpen.

U bent van harte welkom op 27 juni 2019 vanaf 17 uur, in de kantoren van POM Limburg op de Corda, om over de platformen heen kennis te maken en samen de zomer in te zetten. Dit alles uiteraard tot in de puntjes uitgewerkt, zoals u van POM Limburg mag verwachten.

  • Event datum


    Van: 27-06-2019 17u00

    Tot: 27-06-2019 21u00
  • Thema's

    • Sectoren
  • Deel dit artikel via

Inschrijven voor dit event

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief