Terug naar overzicht Summer drink met scrumptious canapés & finger foods

By invitation only

Inschrijven kan onderaan de pagina

Als lid van een van onze platformen bent u een onmisbare schakel in het economisch versnellen van Limburg. Wij willen u dan ook graag bedanken voor uw gewaardeerde bijdrage van het afgelopen jaar en nodigen u daarom uit om samen met ons de werking van het voorbije jaar gepast af te sluiten tijdens een exclusieve cross-sectorale summer drink met canapés en finger foods.

Binnen haar nieuwe werking organiseert POM Limburg een groeiend aantal overlegplatformen voor de Limburgse deelregio's (ERSV/Lires) en economische sectoren die belangrijk zijn voor Limburg. Dit zijn met name de logistiek, maak, energie, creatieve economie, ICT, Zorg, cleantech en bouw. Het zal u zeker ook interesseren hoe die platformen Limburg helpen versnellen.

U bent van harte welkom op 27 juni 2019 vanaf 17 uur, in de kantoren van POM Limburg op de Corda, om over de platformen heen kennis te maken en samen de zomer in te zetten. Dit alles uiteraard tot in de puntjes uitgewerkt, zoals u van POM Limburg mag verwachten. Scrumptious en verrassend.

  • Event datum


    Van: 27-06-2019 17u00

    Tot: 27-06-2019 21u00
  • Thema's

    • Sectoren
  • Deel dit artikel via

Inschrijven voor dit event


  Sta cookies toe van de categorie "Basisinteracties en functionaliteiten" om onze locatie op Google Maps te kunnen zien.