Terug naar overzicht Community-event Wanderful.stream

Bedrijven bewuster laten omgaan met hun reststromen en deze transformeren tot nieuwe businessopportuniteiten? Dat is de ambitie van het project Wanderful.stream van Interreg Euregio Maas-Rijn. Maar hoe doen ze dat dan precies? Wel, met innovatietrajecten. En daarover kom je tijdens dit online community-event alles te weten.

In deze trajecten streven kmo’s samen met een team van designers, technologen en businessdevelopers naar nieuwe innovaties waarmee ze reststromen valoriseren. Laat je inspireren door de verhalen van kwartscomposietproducent Diresco, door fruitveiler BelOrta of door het gezamenlijke plan van twee toonaangevende meubelbedrijven Indera en Veldeman Bedding. Allemaal inspirerende kmo’s die samen met het team van Wanderful.stream grote stappen vooruit willen zetten in het verduurzamen van hun productieprocessen. Ontdek met welke reststroom zij kampen, wat ze daaraan willen veranderen en hoe ze het verschil willen maken.

Televisie- en radiopresentator Xavier Taveirne gidst je doorheen de inspirerende projecten en leidt het panelgesprek. Er is voldoende ruimte om vragen te stellen.


  • Event datum


    Van: 03-06-2021 10u00

    Tot: 03-06-2021 11u30
  • Thema's

    • Deel dit artikel via


      Sta cookies toe van de categorie "Basisinteracties en functionaliteiten" om onze locatie op Google Maps te kunnen zien.