Terug naar overzicht Co-creatie Noord: BIM

Schrijf in je in op de info-avond Co-creatie Noord: BIM
BIM (Building Information Modelling) is een software tool, ontstaan in de bouwwereld. Dit samenwerkingsmodel is een virtueel geïntegreerd geheel van driedimensionale bouwmodellen. Alle betrokken partijen kunnen er simultaan aan bijdragen en er informatie uit putten. Het model wordt de leidraad bij de fysieke realisatie van het project.
BIM kan gebruikt worden door alle bedrijven die een relatie hebben met de bouw en heeft tot doel om de flow van - ontwikkeling – ontwerp – productie – installatie – te optimaliseren. Heel wat producenten stellen zich de vraag hoe het bedrijf, diensten aan het (bestaande) productgamma kan koppelen om de relatie met de klant te versterken.
Op dit terrein zijn er heel wat mogelijkheden en invalshoeken. Bundel je krachten met andere Noord-Limburgse bedrijven en schrijf je in voor de info-avond.

Op deze info-avond geven we vrijblijvend meer uitleg over het hele proces. Dit proces is sterk gefocust op concrete output. Samenwerken impliceert ook openheid van de bedrijven: zowel in het formuleren van hun specifieke bedrijfscase als aan het constructief mee werken aan oplossingen. Daarom is het belangrijk dat de beslissings-nemers binnen uw bedrijf hierop aanwezig zijn om goed te kunnen inschatten of dit traject geschikt is voor uw bedrijf

Praktisch:
10 oktober om 19.00 uur
Raadzaal Gemeentehuis
Don Boscostraat 5
Hechtel-Eksel

  • Event datum


    Van: 10-10-2018 19u00

    Tot: 10-10-2018 21u00
  • Thema's

    • Sectoren
  • Deel dit artikel via


  Sta cookies toe van de categorie "Basisinteracties en functionaliteiten" om onze locatie op Google Maps te kunnen zien.