Terug naar overzicht B2B Cleantechmissie naar China

Heeft jouw bedrijf een effectieve en kostenefficiënte oplossing voor lucht-, water- of bodemvervuiling, afvalverwerking, energie of mobiliteit? En wil je graag de mogelijkheden in China onderzoeken of verder uitbouwen? Neem dan deel aan de B2B Cleantechmissie naar China tussen 17 en 22 november 2019. Dankzij het netwerk van I²PCC maak je op korte tijd kennis met Chinese bedrijven die potentiële handelspartners kunnen worden.

We trekken naar de vijf partnerregio's/steden in China: Shijiazhuang, Xi’an, Chengdu, Chongqing, Guangzhou. Op basis van jouw interesses wordt een specifiek programma op maat samengesteld. De provinciale verantwoordelijken voor Chinese samenwerking begeleiden je tijdens de trip. We sluiten ook aan bij de economische missie van België naar China, onder leiding van HKH Prinses Astrid. Bedrijven kunnen deelnemen aan beide missies.

 • Schrijf hier in voor de B2B Cleantechmissie van I²PCC naar de partnerregio's van vier Vlaamse provincies in China.
 • Schrijf hier in voor de economische missie van België naar China, onder leiding van HKH Prinses Astrid. In Beijing organiseert FIT in samenwerking met I²PCC een interessant seminarie over cleantech.

B2B Cleantechmissie naar China

Wanneer?

De B2B Cleantechmissie vindt plaats van zondag 17 t.e.m. 22 november 2019, gekoppeld aan de economische prinselijke missie van België naar China.

Voor wie?

De Cleantechmissie staat open voor alle Vlaamse bedrijven die actief zijn in de cleantechsector.

Waar?

We trekken naar de vijf partnerregio's/steden in China: Shijiazhuang, Xi’an, Chengdu, Chongqing, Guangzhou. Op basis van jouw interesses wordt een specifiek programma op maat samengesteld. De Chinese partnerregio’s worden in dit document kort voorgesteld.

Programma bedrijven

 • Zondag, 17 november: aankomst in Beijing
 • Maandag, 18 november: Cleantechtseminarie, in samenwerking met FIT, tijdens de economische missie gevolgd door netwerkreceptie. Dit is optioneel, maar wel aangeraden. Voor dit luik moet je rechtstreeks inschrijven bij FIT.
 • Maandagavond, 18 november of dinsdagvoormiddag, 19 november: vertrek naar stad 1
 • Dinsdagnamiddag, 19 november – woensdagvoormiddag, 20 november: individueel programma op maat in stad 1
 • Woensdagnamiddag, 20 november: vertrek naar stad 2
 • Donderdag, 21 en vrijdag, 22 november: individueel programma op maat in stad 2

Programmaonderdelen per stad/regio: B2B-kennismakingen, bijvoorbeeld tijdens een halve dag ontmoet je enkele bedrijven op maat, met eventueel een bedrijfs- of sitebezoek aan gekoppeld. Elk deelnemend bedrijf krijgt een programma op maat van de interessegebieden.

Ontdek hier ook het (voorlopige) programma voor de politieke delegatie.

Deelnameprijs?

 • Deelname aan de B2B-kennismakingen en bedrijfs- en sitebezoeken georganiseerd door I²PCC zijn gratis.
 • De kosten voor vluchten, transport ter plaatse en verblijfskosten zijn voor eigen rekening van de deelnemers. I²PCC begeleidt je wel bij de reservering van vluchten en verblijf. De kosten worden geraamd op € 3 000. Hiervoor kan je tot 50% subsidie aanvragen bij Flanders Investment & Trade (FIT).
 • Opgelet: deelname aan het deelprogramma van de economische missie in Beijing is ook voor rekening van de deelnemer. Meer info over het FIT-programma en de deelnamekost op de website van FIT.

Inschrijven voor de B2B Cleantechmissie naar China?

Schrijf je hier in voor de I²PCC B2B-missie.

Meer informatie?

De I²PCC B2B Cleantechmissie naar China wordt begeleid door de deelnemende provincies aan het I²PCC-project. Voor meer info kan je hen contacteren:

I²PCC is een gezamenlijk project van de provincies Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant, met de steun van Cleantech Flanders en Flanders Investment & Trade. Het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) ondersteunt dit project met een financiële bijdrage van 193 198 euro.

images/1558519475487.jpg


 • Event datum


  Van: 17-11-2019 08u00

  Tot: 22-11-2019 18u00
 • Thema's

  • Sectoren
 • Deel dit artikel via


  Sta cookies toe van de categorie "Basisinteracties en functionaliteiten" om onze locatie op Google Maps te kunnen zien.